Előfizetői tartalom

Koronavírus: továbbra is csúcsközelben az elhunytak száma

Portfolio
2837 új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon a kedd reggeli jelentés szerint, és elhunyt 272 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 23 980 főre emelkedett  - derül ki a koronavírus.gov.hu kormányzati portálon közzétett adatokból. 10 818 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 209-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 2 969 647 fő, közülük 1 250 582 fő már a második oltását is megkapta.

A harmadik hullám csúcsán úgy tűnik, már túl lehetünk, ugyanis az elmúlt napokban alacsonyabb új esetszámról érkezett jelentés Magyarországon: kedd reggel 2837 új esetről számolt be a kormányzati koronavírus portál. Ugyanakkor a keddi jelentés mindig alacsonyabb a hétvége-hatás miatt, és az egy héttel korábbihoz képest nem csökkent az esetszám, így összességében nagyjából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés