FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a Budai Egészségközpont új kórháza 2023-ban

Portfolio
A magánszereplők működését egyszerre határozza meg a Covid-járvány, a gazdasági helyzet és a kormány egészségügyi reformja - fogalmazott előadásában Varga Péter Pál "A magánegészségügy helye a reformfolyamatban" című online konferenciánkon, melynek társszervezője a Budai Egészségközpont. A BEK alapítója szerint üdvözlendő a kormányzati reformok közül a hálapénz kriminalizálása és hogy nem korlátozzák az orvosok magántevékenységét.

Varga Péter Pál gerincsebész, a BEK alapítója az online konferencia nyitó előadásában kitért arra, hogy az elmúlt években milyen főbb számokat produkált az intézmény. 2020-ban 9,7 milliárd forintos árbevételt ért el, 2016 és 2021 között 5 milliárd forintnyi beruházást valósít meg. A beruházások fontos állomása az új kórház, ami 2023-ra készülhet el, és amit Paulinyi&Partners...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés