Előfizetői tartalom

Orbán Viktor lassítja az újranyitás tempóját - Mi vár ránk ezek után?

Portfolio
A korábban közöltnél visszafogottabb tempóban fog haladni az újranyitás a múlt heti első fokozat életbe lépése után - így foglalhatóak össze Orbán Viktor szerdai videójában közölt kormánydöntések. A jelek szerint tehát a kormány stratégiájában mégis szerepet játszanak a fontosabb járványszámok is, nemcsak az oltási folyamat előrehaladása. A lassított, de fokozatos nyitásnak azonban még így is vannak következményei, lassabb lesz ugyanis a járvány lecsengése Magyarországon.

Fontos bejelentések Orbán Viktor két fontos kormánydöntést ismertetett szerdai videójában: 3,5 millió beoltott esetén (amit várhatóan jövő szerdán-csütörtökön ér el Magyarország) kinyitnak a teraszok. Fokozatosan és óvatosan halad az iskolanyitással a kormány: április 19-én csak az óvodák és az általános iskolák alsó tagozataiba térhetnek vissza a gyerekek,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés