Előfizetői tartalom

Öt szakszervezet állt ki az iskolák zárva tartása mellett

Portfolio
Öt szakszervezet állt ki amellett, hogy a kormány ne nyissa meg az általános iskolákat április 19-én a járványveszély miatt. A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, a LIGA Szakszervezetek, a Munkástanácsok Országos Szövetsége és a Magyar Szakszervezeti Szövetség közös közleményében hangsúlyozza, hogy ahogy korábban is, a jövő héttől is csak azoknak a gyerekeknek kellene fenntartani az iskolai felügyeletet, akiknek a szülei nem tudják megoldani, hogy otthon maradjanak velük.

Az elmúlt napokban számos szülői és oktatói szervezet adott hangot azon véleményének, hogy a kormányzat döntése a 9-11. osztályok további távoktatásának fenntartása esetében üdvözölendő és helyes, a járványveszélyre arányos választ adó lépés. Ugyanezen szervezetek hangsúlyozták, hogy az óvodák és az általános iskolák első 8 osztályának kinyitása, a személyes...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái