Előfizetői tartalom

Ingyen utazhatnak az alsósok áprilisban

Portfolio
A koronavírus-járvány elleni védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának részeként április 19-én az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára újraindul a jelenléti oktatás. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) döntése alapján a kisiskolások a hónap fennmaradó részében diákigazolványuk felmutatásával, jegy vagy bérlet megváltása nélkül utazhatnak a helyközi közösségi közlekedésben.

Hétfőn az elsőtől a negyedik évfolyamosokig mintegy 350 ezer általános iskolás térhet vissza a tantermekbe. A hét-tizenegy éves gyerekek egy része vonaton vagy helyközi autóbuszon jut el az oktatási intézményekbe. Egészségvédelmi okokból azonban a Volánbusznál szünetel a buszvezetői jegyértékesítés, a járatokon átmenetileg nem vásárolható menetjegy és bérlet. A szolgáltatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés