Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: enyhülőben a járvány, de még mindig sok az áldozat

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 5307 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon és elhunyt 256 többségében idős beteg – közölte a hivatalos koronavírus tájékoztató portál csütörtök reggel. Ezzel folytatódik az utóbbi napokban látott tendencia, óvatos enyhülést látunk a járványhelyzetben, miközben a kormány a jövő héten további lazításra készül.

Az utóbbi egy napban 5307 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, ezzel összesen már 736 982-en kapták el a koronavírust. A napi adat a korábbi hetek magas számaihoz képest még mindig jóval alacsonyabb, ugyanakkor magasabb a mút hét csütörtökinél, ezzel pedig a hétnapos mozgóátlag csökkenése megtört. Egyelőre azonban korai lenne fordulatról beszélni, a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés