Előfizetői tartalom

Összefogást ajánlott a Johnson & Johnson a többi vakcinagyártónak, de a Pfizer és a Moderna nem kér belőle

Portfolio
A The Wall Street Journal úgy értesült, hogy a Johnson & Johnson megkereste a többi vakcinagyártót és arra kérte őket, hogy együttes erővel vizsgálják ki a vérrögképződéses problémákat és a vakcinák biztonságosságával kapcsolatban is egy hangként szólaljanak fel. Úgy tudni, a Pfizer és a Moderna nemet mondott a megkeresésre.

Egyre több aggodalmat keltő hír jelenik meg a vakcinák és a vérrögképződés kapcsolata között, ilyen hírek miatt kezdték el vizsgálni a Johnson & Johnson és az AstraZenca vakcináit is. A lap úgy tudja, hogy a J&J arra kérte a Pfizert, a Modernát és az AstraZenecát, hogy közös erővel folytassák ezeket a kutatásokat, emellett közösen álljanak ki a vakcinák előnyei mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés