Előfizetői tartalom

Stratégiai partnerséget kötött a Mol, aktív szerepet vállal a körforgásos gazdaságban

Portfolio
A petrolkémia termékeket előállító Mol-csoport stratégiai ellátási lánc partnerségi megállapodást kötött a PRS-szel, a polimer- és petrolkémiai ipar vezető fenntartható fa raklapszállítójával. A PRS, a Faber Halbertsma csoport leányvállalata, olyan együttműködő rendszert üzemeltet, amely a raklapokat egy örökös körforgás részeként hazaszállítja, javítja és újrahasznosítja.

A partnerség biztosítja, hogy a Mol Petrolkémia tiszaújvárosi és a Slovnaft pozsonyi telephelyeiről származó csomagolt polietilén (PE) és polipropilén (PP) szállítások közös, újrafelhasználható raklapokon történjenek, ami zökkenőmentes és környezetbarátabb logisztikai folyamatot teremt, amely magában foglalja a raklapok visszavételét, javítását és újrahasznosítását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés