Előfizetői tartalom

Franciaország nem kíván egy jottányit sem engedni - Elutasítja a Szputnyik-vakcinát

MTI
Emmanuel Macron francia államfő vasárnap a CBS amerikai televíziónak adott interjúban megerősítette, hogy a kórházak még mindig túlterhelt helyzete ellenére sem halasztja el a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések fokozatos feloldásának májusra tervezett megkezdését. A köztársasági elnök azt is jelezte, hogy Franciaország továbbra sem tervezi a Szputnyik V vakcina beszerzését.

"Május elejétől fokozatosan feloldjuk a korlátozásokat, ami azt jelenti, hogy a nyári szezont meg fogjuk szervezni a szakmabeliekkel a franciák, az európaiak és az amerikaiak fogadására is" - mondta Emmanuel Macron az amerikai televízió Face The Nation című műsorának adott interjúban, annak ellenére, hogy a napi esetszám még mindig 35 ezer körül mozog, és az intenzív osztályokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés