Előfizetői tartalom

Ismét megnyílnak Új Nemzeti Kiválóság Program pályázatai, havi nettó 100-200 ezres támogatást lehet elnyerni

Portfolio
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakmai támogatásával újra megnyílnak az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) ösztöndíjpályázatai – közölte a tárca. A program 4 milliárdos keretösszegére 2021. május 20-ig, elektronikus úton pályázhatnak az alap-, mester- vagy doktori képzésben tanuló hallgatók, fiatal oktatók és kutatók. Idén is külön kiírás szólítja meg a tehetséges doktorvárományosokat és posztdoktorokat, ezzel téve teljessé a kutatói életpálya támogatását.

A 2021/2022-es tanévre meghirdetett pályázatok szakmai irányítója az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), kezelő szerve a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH). A hatodik alkalommal megnyitott program legfőbb célja, hogy az egyéni kiválóság támogatásával is erősítse az egyetemek tudományos-alkotói teljesítményét, ösztönözze a kutatás-fejlesztés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés