Előfizetői tartalom

Már 280 ezren ugrottak az ingyenes internet lehetőségére a digitális oktatás jegyében

MTI
A digitális oktatásban tanuló diákok, családjaik és tanáraik számára elérhetővé tett ingyenes internet szolgáltatásra eddig mintegy 280 ezer igény érkezett. A kisebb szolgáltatók mától nyújthatnak be egyedi támogatási kérelmet kiesett bevételük kompenzációjára - hívta fel a figyelmet keddi közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

A koronavírusról szóló nemzeti konzultáció válaszadóinak 90 százaléka támogatta azt a javaslatot, hogy a járvány idején az iskolás gyermeket nevelő családok és a tanárok számára legyen ingyenes az internet - emlékeztetett Solymár Károly Balázs. Az ITM digitalizációért felelős helyettes államtitkára hozzátette: a kormány a kérésnek eleget téve tavaly novemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés