Előfizetői tartalom

Müller Cecília: enyhén csökken a járvány, amiben az oltásnak egyértelműen van szerepe

Portfolio
„Egyértelműen kijelenthető, hogy a védőoltások hatása vezet a csökkenő járványügyi adatokhoz, láthatóvá vált a védőoltások eredményessége” – jelentette ki a keddi operatív törzs tájékoztatón Müller Cecília. Az országos tisztifőorvos megállapítása szerint „a járvány a platózás után most enyhe csökkenést mutat”, miközben a 15. heti szennyvíz-adatokban a koronavírus koncentrációja „egy nagyon lassú, enyhe csökkenést mutat” és maga a koncentráció „még mindig nagyon maga”s, ami azt jelzi, hogy még mindig sokan betegek. A tájékoztatón kiderült, hogy egy Bács-Kiskun megyei presszót 1 évre bezártak, mivel az üzemeltető egy őszi szabálysértés után most újra megsértette a járványügyi szabályokat.

2021. április 20. 12:18 Megosztás Fertőzés mellett/után is lehet oltani? Egyedül az ATV kérdését olvasták most be és erre válaszolt hosszabban Müller Cecília, aki azt hangsúlyozta, hogy a tapasztalatok szerint aki gyenge tünetekkel esik áta koronavírus-fertőzésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés