Előfizetői tartalom

Sok kicsi sokra megy alapon spórol az Apple

Portfolio
Mintegy 861 ezer tonnával kevesebb rezet, cinket és ónt használt fel az Apple tavaly azzal, hogy hálózati adapter és Earpods vezetékes fülhallgató nélkül értékesítette az újabb iPhone-jait - egyebek mellett ez derült ki az amerikai vállalat aktuális fenntarthatósági jelentéséből, amelynek legnagyobb érdekességeit az Engadget gyűjtötte össze.

Az Apple korábbi bejelentése alapján a vállalat környezetvédelmi törekvései között szerepel, hogy a fentebb említett tartozékokat nem csomagolja az iPhone 12 készülékekhez. Mivel csak a készüléket és egy kábelt biztosítanak, ezért a termék doboza is kisebb és vékonyabb lett, amelynek köszönhetően hatékonyabb szállítani azokat. Az Apple szerint 70 százalékkal több iPhone...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés