Előfizetői tartalom

Beadattam magamnak az AstraZeneca vakcináját a mellékhatások miatti botrány közepén

Sok százezer honfitársamhoz hasonlóan én is fölvettem az AstraZeneca vakcináját. Alaposan mérlegeltem a vakcina kockázatairól és mellékhatásairól szóló híreket, beszámolókat, orvosi szakvéleményeket és arra jutottam, hogy még a komolyabb mellékhatások is sokkal kevésbé súlyosak, mint a Magyarországon pusztító brit koronavírus-mutáns fertőzésének esetleges következményei. Bár felkészültem a mellékhatásokra, az oltás után szerencsére semmilyen komoly szövődmény nem jelentkezett.

Fölvettem az AstraZenecát a mellékhatások miatti hírverés közepén Április 14-én este fél 7-kor jött a hívás, hogy beoltanak az AstraZeneca vakcinával. Ezekben a napokban volt a legnagyobb a hírverés a vakcina vérrögképződési szövődményei miatt; sorra kezdték el leállítani az AstraZenecával való oltatást az európai országok és az EU aznap jelentette be, hogy nem hosszabbít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés