Előfizetői tartalom

Tovább terjed a járvány a világban, már 3 millió felett az elhunytak száma

Portfolio
Továbbra  is terjed a világban a koronavírus járvány, a betegségben igazoltan elhunytak száma már valamivel 3 millió fő felett jár, a gyógyultaké 81,7 millió fő felett. Ha ránézünk a világtérképre, van néhány ország, illetve térség, amiért különösen aggódhatunk, ilyen például India az úgynevezett duplamutáns variáns miatt, az olimpiára készülő Japán, Törökország, és Argentína is nagyon szenved a járvány erősödésétől, de Európában például a franciák görbéje sem megnyugtató a közelgő gazdasági nyitás szempontjából.

2021. április 21. 20:01 Megosztás Javul a járványhelyzet Szlovákiában, enyhítenek a korlátozásokon Javul a járványhelyzet Szlovákiában, csökken a kórházban ápoltak száma, s ezzel összefüggésben a jövő héttől tovább enyhítenek a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés