Előfizetői tartalom

Itt vannak a hétfő reggeli adatok, lassul a járvány Magyarországon

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 1936 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, elhunyt 176 többnyire idős, krónikus beteg – közölte hétfő reggel a hivatalos információs portál. A következő napok fő kérdése az lesz, hogy a múlt heti iskolanyitás, illetve a teraszok újranyitása hogyan befolyásolja majd a járványgörbe alakulását.

Az elmúlt 24 órában 1936 új fertőzöttet regisztráltak, ennél az utóbbi időszakban csak egyszer volt alacsonyabb a szám, múlt kedden. Az elmúlt napokban folyamatosan 2000 feletti napi esetszámot láttunk, vagyis a mai adat első ránézésre a járvány további enyhülésére utal. Ennek köszönhetően a hétnapos mozgóátlag is 2609-re mérséklődött, ami február vége óta a legalacsonyabb....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés