FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Karikó Katalin: így teljesen félrevezető a kormány által közzétett vakcinahalálozási statisztika

Portfolio
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a kormány közzétette, a koronavírus-vakcinával másodszor is oltottak körében hányan haltak meg Magyarországon, és hányan kapták el a betegséget. Karikó Katalin Széchenyi-díjas kutató, a Pfizer/BionTech vakcina egyik fejlesztője szerint a közzétett adatokból nem kellene messzemenő következtetéseket levonni, azok ebben a formában teljesen félrevezetők.

Karikó Katalin Széchenyi-díjas kutató kulcsszerepet játszott a Pfizer/BionTech mRNS vakcinájának kifejlesztésében, mely az első koronavírus-vakcina volt a világon, és amelyből a legtöbb vakcina érkezett Magyarországra. Tegnap a kormány a Facebookon osztott meg egy táblázatot, amelyből kiderült, a második oltásukon is átesettek körében milyen arányban fertőződtek újra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés