Előfizetői tartalom

Kijött a rendelet: ezekre a helyekre mehetünk védettségi igazolvánnyal napokon belül

Portfolio
Négymillió beoltottnál, vagyis várhatóan valamikor e hét csütörtök környékén megnyílhatnak Magyarországon az éttermek belső terei, a szállodák, a színházak és mozik, az uszodák, az edző- és fitnesztermek, de csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő 18 év alattiak számára. Nekik a legtöbb esetben maszkot sem kell viselniük. Az üzletek 23 óráig lehetnek nyitva, és a rendezvények is 23 óráig tarthatnak, a kijárási tilalom kezdete pedig 24 órára tolódik ki. A kulturális vagy sportrendezvénynek nem számító rendezvények továbbra is csak 10 főig rendezhetők meg, zenés, táncos eseményeket nem lehet tartani, és a maszkviselés a köztereken, a boltokban és a tömegközlekedésben is kötelező marad.

Néhány órával ezelőtt a kormány már elárulta a fontosabb részleteket: Kapcsolódó cikkünk 2021. 04. 26. Éjféli kijárási tilalom, 11-ig nyitva tartó üzletek - elárulta a kormány az e heti nyitási lépéseket! A lényeg A rendelet alapján az, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, nem veheti igénybe az alábbiakat továbbra sem: éttermek belső terei fogyasztás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái