Előfizetői tartalom

Feleannyian vannak kórházban Csehországban koronavírus miatt, mint nálunk

MTI
Csehországban hétfőn tovább lassult a járvány terjedése, de változatlanul lassan halad az oltási folyamat is - derült ki az egészségügyi minisztérium honlapján kedd reggel megjelent legfrissebb kimutatásokból. A kórházakban kezelt betegek száma 3200-ra csökkent, ami hasonló népességszám mellett fele a magyarországi számnak.

A laboratóriumi szűrések hétfőn 2560 új, igazolt koronavírus fertőzést mutattak ki, ami 780-al, azaz mintegy 25 százalékkal kevesebb, mint egy hete. A járvány terjedését jelző reprodukciós szám már két hete egy alatt (0,88) mozog, ami szintén a lassulást bizonyítja. A kórházakban kezelt betegek száma 3200-ra csökkent, ez 1100-zal kevesebb, mint egy hete. Az elhalálozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés