Előfizetői tartalom

Védőeszköz-gyártásban is felvette Magyarország a harcot a járvánnyal szemben

Portfolio
Már öt kulcsterületen került közelebb Magyarország az önellátáshoz az Egészségipari Támogatási Program révén, a hazai cégek képesek ellátni az országot elegendő maszkkal, favipiravirral, oltáshoz használt orvosi eszközökkel, fertőtlenítőszerekkel, légtisztító berendezésekkel. Az egészségipari beruházások pedig folytatódnak - derült ki egy videóbejegyzésből, amelyet Varga Mihály pénzügyminiszter hétfőn tett közzé.

Önellátó lesz Magyarország az egészségügyi védőfelszerelésekben - ezt még tavaly júliusban szögezte le a miniszter a Facebookon megjelent videó alapján, amely szerint maszkból megvalósult az önellátás, mivel napi 1 millió maszkot gyártanak Dunaföldváron. A Vajda-Papír több mint 1,4 milliárd forintos beruházással nagy teljesítményű maszkgyártó gépet állított üzembe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés