Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a szerdai magyar adatok

Portfolio
Az új fertőzöttek száma 1692 fő volt az elmúlt 24 órában a szerdai adatközlés szerint. Ezzel a koronavírus-járvány kezdete óta 774 399 fertőzöttet regisztráltak. 188-an veszítették életüket a fertőzéssel összefüggésben, így az elhunytak száma 27172 főre emelkedett. A kórházban ápoltak száma 5907 főre csökkent, közben 702  fő van lélegeztetőgépen - közölte  a koronavirus.gov.hu kormányzati portál. Összességében elmondható, hogy a magyarországi járványhelyzet tovább javult, kifejezetten kedvező a kórházi terheltség csökkenésének jelentős üteme. Ki kell emelni viszont, hogy a halottak száma sajnos nagyon lassú ütemben csökken.

A napi új fertőzöttek száma ugyan magasabb, mint amit kedden jelentettek idehaza, azonban az egy héttel ezelőtti számhoz képest 33%-os csökkenést mutat. Ami pedig még kedvezőbb, hogy sorozatban már a 13. napja csökken az új fertőzöttek 7 napos mozgóátlaga. Miközben az új fertőzöttek számában látványos csökkenést láthatunk az előző heti adatokhoz képest, addig a halottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés