Előfizetői tartalom

Koronavírus-vakcinák Magyarországon: teljesen új helyzet állt most elő

Portfolio
Jelentős mennyiségben érkeztek és érkeznek a héten Magyarországra koronavírus elleni vakcinák, ezért az operatív törzs szerdai tájékoztatása szerint új helyzet állt elő. Most először lehet azt kijelenteni, hogy már nem a rendelkezésre álló vakcina mennyisége a szűk keresztmetszet az oltás felvételében, hanem most már a várakozókon múlik, elfogadják-e az éppen elérhető vakcinát. Müller Cecília országos tisztifőorvos úgy vélekedett, hogy a járványügyi adatok javulóban vannak.

2021. április 28. 12:14 Megosztás Védettségi igazolvány késése Többféle mód van arra, hogy érdeklődjenek vagy utánanézzenek a védettségi státuszuknak azok, akiknek még nem érkezett meg az igazolvány - válaszolta arra a kérdésre, hogy mit tehetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés