Előfizetői tartalom

Még mindig magasak a fertőzésszámok, mégis nyit Hollandia

MTI
A továbbra is magas, napi kilencezret megközelítő fertőzési adatok mellett a holland kormány bejelentette számos, a koronavírus-járvány korlátozására hozott intézkedés enyhítését, szerdától egyebek mellett megszűnik az éjszakai kijárási tilalom, kinyithattak az éttermek és kávéházak teraszai és a nem alapvető fontoságú árukat kínáló üzletek - közölte a helyi sajtó szerdán.

Mark Rutte holland miniszterelnök az intézkedés indoklásaként azt monda: noha a rendkívüli szabályok feloldása kockázatokat rejt magában, kormánya abban bízik, hogy a jól haladó oltási kampány eredményeképpen ugrásszerűen fognak csökkenni a fertőzési mutatók. Az új szabályozás szerint szerdától megszűnik a január 23-án bevezetett éjszakai kijárási tilalom. Az éttermek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés