Előfizetői tartalom

Az új mutánsok új járványhullámot hozhatnak

Portfolio
A világ országaiban - elsősorban a korlátozások következtében - visszaszorulóban van a járvány, a fő gócpontnak számító Indiában viszont napról napra rekord számú megbetegedést regisztrálnak. A fő aggodalmat a mutánsok jelentette fenyegetés jelenti. Idehaza a lazító intézkedések állnak az érdeklődés középpontjában, ma a kormányzati sajtótájékoztatón kiderült, holnap bejelentik a következő lazításhoz szükséges célszám elérését, illetve 5 millió oltotthoz kötik a lakodalmak tartását. Május elején jön a fordulat: több vakcina lesz, mint regisztrált Magyarországon. Csütörtök este járványügyi szakértők vetítették előre, hogy nehezen elkerülhető a negyedik járványhullám. Híreink percről percre.

2021. április 29. 21:45 Megosztás Romániában a katonakórházak is "oltási maratont" indítanak Romániában a koronavírus elleni oltáskampány regionális lerakataiként és elosztó pontjaiként működő katonakórházak is jövő héttől non-stop...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés