Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely szavai alapján 1-2 héten belül fordulat áll be a magyar oltási helyzetben

Portfolio
Holnap meglehet a 4 millió beoltott, akkor a kormány korábbi döntésével összhangban tudunk dönteni az újranyitásról - mondta a mai Kormányinfón Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentése szerint 5 millió beoltottnál lesz lehetőség lakodalmat, illetve iskolai délutáni foglalkozásokat tartani. Ennek lehetséges időpontját azonban május közepére tette, ami azt jelenti, hogy az oltási helyzetben néhány héten belül fordulat fog beállni.

Holnap megkapja az első oltását a négymilliomodik ember Magyarországon, jelentette be Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ezzel a Portfolio számításait erősítette meg, amely szerint valamikor a pénteki napon, de várhatóan nem a reggeli bejelentéssel érhetjük el a célszámot. A négymillós szám elérése alapvetően a védettségi igazolvánnyal igénybe vehető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés