Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a csütörtöki magyar számok, csak lassan csökken az áldozatok száma

Portfolio
2584 az új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Magyarországon, ezzel a járvány kezdete óta összesen 776 983 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 186 beteg, így az elhunytak száma 27 358 főre emelkedett. Az első oltást eddig 3 870 222 fő kapta meg, vagyis közeledünk a 4 milliós határhoz, amikor újabb feloldásokat vezet be a kormány. A 4 milliót valamikor holnap napközben érhetjük el, ez alapján a szombati nyitás a legvalószínűbb.

A napi fertőzéses esetszám ugyan kicsivel meghaladja az elmúlt egy hét átlagát, de így is megerősíti a járvány lassuló trendjét. A koronavírus visszaszorulóban van Magyarországon, ami növeli az esélyét, hogy a korlátozások feloldása nem okoz majd súlyos törést a járványdinamikában. Enyhül a nyomás az egészségügyi ellátórendszeren is. Gyorsan csökken a kórházban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés