Előfizetői tartalom

Elfogyott pénteken a Pfizer, szombat reggeltől újra lehet Sinopharm és AstraZeneca oltásokra időpontot foglalni

MTI
Miután a péntekre meghirdetett rendkívüli oltási nap reggelén lehalt az online oltási időpontfoglalás a vakcinákra, kígyózó sorok alakultak ki országszerte a Pfizer készítményére, aztán amint ez lement, pénteken késő este azt közölte a Koronavírus Sajtóközpont, hogy szombat reggeltől újra lehet foglalni időpontot Sinopharm és AstraZeneca oltásra.

A Koronavírus Sajtóközpont terheléses támadással magyarázta az időpontfoglaló oldal problémáit, amelyeket állítása szerint sikerült elhárítani. Ezért a közleményben úgy fogalmaz, hogy A tervek szerint szombat reggeltől újra lehet interneten időpontot foglalni jelenleg Sinopharm és AstraZeneca oltásokra. Az egynapos pénteki oltásra meghirdetett Pfizer vakcina elfogyott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés