Előfizetői tartalom

Szép csendben elkezdték vizsgálni Magyarországon a Sinopharm-vakcina hatékonyságát, reagált az operatív törzs

Portfolio
A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központja a kínai Sinopharm oltásra várakozók között egy olyan nyomtatványt osztogat, amelyben 12 hónapos önkéntes antitestvizsgálatban való részvételre invitálják az aláírót, írja az Mfor. Cikkünk megjelenése után helyreigazítást küldött szerkesztőségünknek az Operatív Törzs a témával kapcsolatban.

„Fontos az oltások minél szélesebb körű nyomon követése, mint a mellékhatás, mind az immunológiai hatás területén. Ezért arra kérjük, hogy segítse az immunológiai hatékonyság pontosabb nyomon követését az alábbi vizsgálatokhoz történő beleegyezésével” – áll abban a nyomtatványban, amit a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központján osztottak ki a várakozók között....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés