Előfizetői tartalom

Új részleteket árult el Orbán Viktor a védettségi igazolványról, és bejelentette a holnapi nyitást

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: holnapra elérjük a 4 millió oltást, ezért a nyitás következő szakasza életbe lép. Ez azt jelenti, a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő 18 év alattiak számára megnyílnak az éttermek belső terei, a szállodák, a színházak és mozik, az uszodák, az edző- és fitnesztermek. A védettségi igazolvány kapcsán elárulta, hogy más országokkal kölcsönös egyezségeket kötnek az igazolványok kölcsönös elfogadásáról, Szerbiával és Montenegróval ez már meg is történt. Ma reggel érkezett a hír, hogy már Pfizer vakcinára is lehet időpontot foglalni, azonban a kormányfő kijelentette: ma még tudnak oltani Pfizerrel, de holnaptól már nem. Ennek oka szavai szerint, hogy a 16 és 18 év közöttieket is Pfizerrel oltják az érettségi után, és nekik fognak tartalékolni.

2021. április 30. 07:55 Megosztás Dolgoznak a gazdaságot újraindító lépéseken Az újraindítás következő gazdasági lépésein is elkezdtek dolgozni, a költségvetésben meg fog jelenni a 13. havi nyugdíj következő lépése is jön, a 25 évnél fiatalabbak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés