Előfizetői tartalom

Megérkeztek a keddi magyar adatok: ezer alatt az új koronavírus-fertőzöttek száma

Portfolio
726 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 784 837  főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma - derül ki a koronavírus tájékoztató honlapról. Elhunyt 137 beteg, így az elhunytak száma 28 045  főre emelkedett. Már több mint 4,7 millióan regisztráltak oltásra és 80%-uk meg is kapta azt. A beoltottak száma 4 099 495 fő, közülük 2 157 637 fő már a második oltását is megkapta.

A maihoz hasonló alacsony esetszámra legutóbb február 2-án volt példa, amikor épp felszálló ágban volt a harmadik hullám. A mai adat a szokásos keddi esést mutatja, ezen a napon szokott jelentkezni a hétvége hatása, amikor kevesebben fordulnak orvoshoz és kevés tesztet is végeznek. A trend így is csökkenő, a múlt keddhez képest 42%-kal csökkent az új esetek száma. Az elhunytak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés