Előfizetői tartalom

Operatív törzs: Pfizerre és Szputnyikra is lehet időpontot foglalni, de nem mindenkinek

Portfolio
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján György István államtitkár elmondta, hogy a 16 és 18 évesek foglalhatnak majd időpontot Pfizer vakcinákra, de csak ők. Arra kérte az államtitkár a 16 és 18 év közöttieket, hogy regisztráljanak május 7-ig. Szputnyikra is lehet regisztrálni, de csak azoknak, akik erre SMS-ben értesítést kapnak. Müller Cecília reagált a WHO Sinopharmmal kapcsolatos jelentésére, az országos tisztifőorvos szerint szombatra várhatók részletes adatok a WHO vizsgálatáról.

2021. május 04. 11:54 Megosztás A harmadik hullám még nem ért véget. Mondta Müller Cecília, ezt még nem lehet kijelenteni. Arra a kérdésre, hogy van-e szükség harmadik vakcinára, nem tudott egyelőre választ adni, hiszen még a tudomány sem tudja....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés