Előfizetői tartalom

Máris reagált az EU: kész megvitatni a szellemitermék-védelem ideiglenes felfüggesztését a vakcinák esetében

MTI
Az Európai Unió kész megvitatni az Egyesült Államok által támogatott javaslatot a koronavírus elleni vakcinák szellemi tulajdonjogainak ideiglenes felfüggesztéséről - közölte Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a firenzei European University Institute európai szemináriumán videókapcsolaton keresztül elmondott beszédében csütörtökön.

Ursula von der Leyen hangsúlyozta: az EU készen áll arra, hogy minden olyan javaslatot megvitasson, amely hatékony és gyakorlati módon járul hozzá a koronavírus okozta válság kezeléséhez. Kapcsolódó cikkünk 2021. 05. 06. Hatalmas bejelentés: megszüntetné Amerika a koronavírus-vakcinagyártók szellemi tulajdonjog-védelmét Kiemelte: meg kell osztani a koronavírus elleni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés