Előfizetői tartalom

Öt látványos ábra arról, hogy hogyan áll most a koronavírus-járvány a világban

Portfolio
A világ legtöbb részén most visszaszorulóban van a koronavírus-járvány, kivétel ez alól például néhány távol-keleti ország, illetve a drasztikus kivétel India. A napi 800 ezer új igazolt fertőzött közel felét Indiában regisztrálják mostanában és a tényleges számok az ország méretei miatt is valószínűleg sokkal magasabbak. Öt látványos ábrával foglaljuk össze az aktuális járványhelyzetet és csak néhány egyedi országot mutatunk be, inkább az egyes térségekre koncentrálunk az átfogó folyamatok megragadása érdekében.

Az alábbi ábra jól mutatja, hogy India nélkül már hetek óta szorul vissza a globális esetszámok alapján a járvány. A nagy régiók összesített folyamatait bemutató ábránk már érzékelteti, hogy hol van az igazán nagy baj, de ezt a napi híráramlásunk is mutatja: Kapcsolódó cikkünk 2021. 05. 06. Rekordhalálozás, csúcson a fertőzések Indiában, új gócokban terjed...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés