Előfizetői tartalom

Koronavírus: ellentmondások a fiatalok oltása körül

Portfolio
A Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli globális adatai alapján 156,91 millió fertőzést, 3,27 millió halálos áldozatot és 93,04 millió gyógyultat tartanak számon a világon a koronavírus-járvánnyal összefüggésben. A friss magyar adatok további javulást mutatnak, Indiában azonban szomorú rekordot döntött a pandémia. A magyar fiatalok oltása körül kisebbfajta technikai és matematikai káosz alakult ki a nap folyamán. Szombati koronavírushíreink egy helyen.

2021. május 08. 19:40 Megosztás EU-csúcs: júniusban jön az uniós oltásigazolás, elfogadták a szociális nyilatkozatot és 8 év után fo A pénteken Portóban rendezett szociális konferencia után szombaton elfogadták az uniós tagállami vezetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés