Előfizetői tartalom

MTI-értesülés: mégsem 60 ezer, hanem 84 ezer fiatal regisztrált az oltásra péntek éjfélig

Portfolio
|
MTI
György István államtitkár, az országos oltási munkacsoport vezetője az MTI déli híre szerint azt nyilatkozta, péntek éjfélig 60 ezer 16-18 éves fiatal regisztrált a jövő hét második felében kezdődő Pfizer-oltásra. Ez 30%-os arányt jelentett volna. Az MTI friss értesülése szerint azonban a valódi szám 84 ezer, ami "magas", 40%-os arányt jelent.

Az MTI értesülése szerint a péntek éjfélig koronavírus elleni oltásra regisztrált 16-18 évesek száma meghaladja a 84 ezret, a regisztrációk ellenőrzése még folyamatban van. György István, aki egyben az országos oltási munkacsoport vezetője, ezzel szemben pár órája azt mondta: péntek éjfélig 60 ezer fiatal regisztrált az oltásra. Hozzátette: a 16-18 évesek korosztályába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés