Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: már az is kaphat oltást, aki válogat a vakcinák között

MTI
Az oltások felvételével Pest megye is nagyon jól áll, s még azok is oltáshoz tudnak jutni, akik válogatnak a vakcinák között. Kiválóan szervezett a munka, ahogy megérkezik az oltóanyag, néhány órán belül pedig az oltópontokra vagy a háziorvosokhoz kerül - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Cegléden, miután a járási hivatal népegészségügyi osztályán megtekintette az oltásszervezéssel kapcsolatos munkát.

A miniszter kitért arra is, hogy a panaszokat is empátiával és gyorsan kezelik. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára arról beszélt, hogy Európában egyedülálló módon hatféle vakcinát tud Magyarország felhasználni, ami dinamikusabbá teszi az oltási folyamatot. Az Európai Unióban "az oltottság tekintetében a második helyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés