Előfizetői tartalom

Amerika könnyíthet - még mindig felelőtlenség a maszkviselés eltörlése?

Portfolio
Csütörtökön tette közzé, ahogy az AP beharangozta, az Amerikai Járványügyi Hivatal az útmutatását, amely szerint a teljesen beoltott embereknek nem kell viselniük maszkot kültéren, illetve, amely lehetővé teszi a védettek számára a maszk viselésének mellőzését beltéri helyszíneken is, ezzel lényegében az emberek élete visszatérhet a normális kerékvágásba. Magyarországon indokolt vagy felelőtlenség lenne a maszkviselési szabályok eltörlése?

A CDC tájékoztatása szerint a teljesen beoltott embereknek a legtöbb helyen már távolságot sem kell tartaniuk. Ezekkel az enyhítéssel akarják felhívni a figyelmet azokra az előnyökre, amely azoknak jár, akik a második oltást követően két héttel védetté válnak - számolt be erről csütörtök este a Reuters. Az útmutató nagy lépés a pandémiát megelőző életbe való visszatérés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés