Előfizetői tartalom

Baj van a védettségi igazolványokkal? - Új javaslatok érkeztek

Portfolio
A védettségi igazolvány alkalmazása több alkotmányossági, illetve gyakorlati kérdést is felvet - véli a Alapvető Jogok Biztosának Hivatala, amely azt is elárulta, hogy néhány nap alatt több mint 800 panaszt kapott Kozma Ákos ombudsman. Ezért javaslatokat fogalmazott meg az Operatív Törzset vezető belügyminiszternek és az emberi erőforrások miniszterének.

800 panasz Kozma Ákos ombudsman a Hivatalához érkezett beadványokkal összefüggésben összegezte a védettségi igazolványok alkalmazása során érvényesítendő alkotmányossági követelményeket, és a felmerülő gyakorlati kérdések megoldását célzó javaslatokat fogalmazott meg - olvasható a hivatal közleményében. A védettségi igazolvány alkalmazása több alkotmányossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés