Előfizetői tartalom

Koronavírus: egy nap alatt több mint négyezren halnak meg a vírus miatt Indiában

Portfolio
A világon 160 millió fertőzést és 3,32 millió halottat tartanak nyilván a koronavírus-járvánnyal összefüggésben a pandémia kezdete óta – mutatják a Johns Hopkins Egyetem csütörtök reggeli adatai. Mindeközben Magyarországon lelassult a járvány visszaszorulása a ma reggeli adatok szerint, Gulyás Gergely pedig arról beszélt, hogy az újabb nyitás csak a hónap végén jöhet, amikor is meg lehet az 5 millió beoltott. Csütörtöki koronavírus-híreink egy helyen.

2021. május 13. 19:53 Megosztás Több mint 38 millió adag vakcina érkezett eddig az afrikai országokba Több mint 38 millió adag koronavírus elleni vakcina érkezett eddig az afrikai országokba - közölte az Afrikai Unió (AU) betegségmegelőzési központja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés