Előfizetői tartalom

Visszatér az élet minden szektorba - Hamarosan indulhatnak az üzleti rendezvények

Portfolio
Miután elérjük az 5 millió elsőre beoltottat Magyarországon, amely a pünkösd utáni héten megtörténik, fel lehet oldani az üzleti célú rendezvényekre vonatkozó járványügyi korlátozásokat is – jelentette ki a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Ez azt jelenti, hogy rövidesen újraindulnak a Portfolio személyes megjelenésű rendezvényei is, amelyeken a védettséget igazolva lehet részt venni, és amelyek lebonyolítása során természetesen továbbra is maximálisan odafigyelünk a higiéniai szabályokra.

Május végétől újraindulhatnak a személyes üzleti rendezvények „Mikorra várható, hogy részt lehet venni üzleti célú rendezvényeken, akár védettségi igazolvánnyal?” – tettük fel előre írásban a kérdést a Kormányzati Tájékoztatási Központnak, amelyre a sajtótájékoztatón Gulyás Gergely azt mondta: Jövő héten tárgyalja a kormány az 5 millió oltás elérésekor...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái