Előfizetői tartalom

Kiszivárgott egy belsős levél - Kórházbezárások jönnek Magyarországon?

Portfolio
Kollár Lajos professzor, Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének tanácsadója levelet írt valamennyi Egészségügyi Szakmai Kollégium tagozati elnökének, melyben arra kéri az illetékeseket, tegyenek javaslatot az egészségügyi rendszer hosszú távú tervéhez. A levelet Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő tette közzé Facebook-oldalán.

A levélben konkrétan azt kéri a tárcavezető, hogy a tagozati elnökök tegyenek javaslatot arra vonatkozóan, hogy az adott szakmában hány fekvő- és járóbeteg intézményre van szükség, milyen kapacitással és geográfiai elhelyezkedéssel. Annyit tesz még hozzá a Kollár Lajos megbízásából kiküldött levél, hogy "amennyiben számszerű adatokra van szükség, az a NEAK adatbázisból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés