Előfizetői tartalom

Hatalmas fordulat, nagy előnyhöz juthatnak az oltottak

Portfolio
Ahogyan a világon mindenhol fut fel az oltottak száma és aránya (és főleg, ahol javul a járványhelyzet), úgy enyhítenek a koronavírus elleni védelmi intézkedéseken. Legutóbb a nemzetközi szinten is figyelt amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ adott ki ajánlást, ami gyakorlatilag eltörli a beoltottak esetén a maszkviselési kötelezettséget. Ez pedig egy fontos momentum az egész járvány és a koronavírus elleni küzdelem bő egyéves történetében.

Az aktuális magyar szabályok A koronavírus megjelenésének kezdete óta velünk van a maszkviselés, akár ajánlott, akár kötelező jelleggel. A légúti betegségek terjedésének megelőzése érdekében ez az egyik alapvető eszköz, a rendszeres kézmosás és a távolságtartás mellett. A hivatalos magyarországi koronavírus tájékoztató oldal is a megelőzés, valamint ezen intézkedések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés