Előfizetői tartalom

Kiderül, hogy viselte a magyar gazdaság a koronavírus harmadik hullámát

Portfolio
Kedden érkezik az első negyedéves GDP-adat Magyarországról, megtudjuk belőle, hogyan teljesített a gazdaság a legsúlyosabb járványhullám idején. Nemcsak itthon, hanem Európa többi részén is érkeznek GDP-adatok, így pedig már teljes lesz a kép: látni fogjuk, mely gazdaságoknak fájt leginkább a harmadik hullám. A májusi beszerzésimenedzser-indexekből pedig már arról is megtudunk részleteket, hogy a második negyedév hogyan alakul az európai szolgáltatószektorban és feldolgozóiparban.

Hétfőn viszonylag eseménytelenül kezdődik a hét, a Magyar Nemzeti Bank teszi közzé a háztartások és az államháztartás előzetes pénzügyi számláit, külföldön pedig a kínai statisztikai hivatal közli az áprilisi kiskereskedelmi és ipari statisztikákat. A kedd már sokkal eseménydúsabb lesz: Magyarországon a KSH közzéteszi az első negyedéves GDP-statisztikát. Tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés