Előfizetői tartalom

Varga Mihály: hamarosan robotok veszik át az irányítást Baján

Portfolio
Hamarosan a robotok veszik át az irányítást a bajai az AXIÁL Kft.-nél, amely új raktárépületében automatizált robotok látják majd el a logisztikai és rakodási feladatokat. A teljesen hazai tulajdonú cég kétmilliárd forint értékben bővíti telephelyét, amelyet a Nagyvállalati Beruházási Támogatáson keresztül egymilliárd forinttal segítünk - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter közösségi oldalán.

A kormányzati hozzájárulás a cég 800 munkahelyének megőrzését is segíti. A fejlesztés egyike azoknak a világszínvonalú beruházásoknak, amelyekre a gazdaság újraindításához szükség van. A digitalizáció, a robotizáció, vagyis az ipar 4.0-s megoldások a jövő gazdaságát jelentik - hangsúlyozta a videóban Varga Mihály. Tavaly több mint 4000 milliárd forintot fordítottunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés