Előfizetői tartalom

Döntött a kormány az érettségiről: pótolhatnak, akik koronavírus miatt nem tudtak részt venni a vizsgán

Portfolio
A kormány döntése értelmében azok az érettségizők, akik önhibájukon kívül, például COVID fertőzés miatt nem tudtak megjelenni az írásbeli vizsgákon, szóbeli vizsgát tehetnek még a jelenleg folyó vizsgaidőszakban. Emellett május 25. után lehetőség nyílik az iskolai ballagások szabadtéren történő megszervezésére - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Néhány tanuló önhibáján kívül – például koronavírus fertőzés, vagy karantén miatt – nem tudott megjelenni a vizsgákon. Ezért a kormány úgy döntött, hogy aki az önhibán kívüli okot igazolni tudja, még a mostani vizsgaidőszakban, szóbeli vizsgával pótolhatja az elmaradt írásbeli vizsgát, így a felsőoktatási felvételi szempontjából érvényes vizsgaeredménnyel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés