Előfizetői tartalom

Galgóczi: lecsengőben a járvány, de még tartsuk be a védekezési szabályokat

Portfolio
„Lecsengőben van a járvány” Magyarországon a friss adatok szerint és ezt a szennyvíz mintákban a koronavírus örökítő anyagának csökkenő koncentrációja is megerősíti – jelezte az operatív törzs keddi tájékoztatóján Galgóczi Ágnes. A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője ezzel együtt is arra kérte az embereket, hogy tartsák be a maszkviselési, távolságtartási, szellőztetési és tüsszentési etikett szabályokat, hogy még inkább visszaszorulhasson a járvány.

Galgóczi Ágnes a kedd reggel már ismertetett magyar járványügyi adatokról megállapította, hogy azok a járvány lecsengését jelzik és ugyanerre utalnak a szennyvíz minták is. További lényeges információk, amiket mondott: Elmondta, hogy máig már 5 millió 76 ezren regisztráltak és 84%-uk már meg is kapta az első oltást. Ma is folytatódik a regisztrált 16-18 éves korosztály...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés