Előfizetői tartalom

Málta füllentett a beoltottság terén, Magyarország jól áll, és nagyon jönnek fel a németek

Portfolio
A világ legátoltottabb országává vált Málta – hirdette büszkén szombaton az egyik máltai lap és a miniszterelnök-helyettes ezt erősítő üzenetét is betették, de ez valójában nem igaz. Egy gyors ellenőrzéssel ugyanis kiderül, hogy bár Izraelt tényleg lehagyta a napokban Málta az elsőre átoltottak népességarányában (64%), de még előttük jár a Seychelles-szigetek és San-Marino is. Magyarország a 48%-ot közelítő elsőre átoltottsággal továbbra is jól áll a hivatalosan nem létező vakcinaversenyben, de figyelemreméltó, hogy a legnépesebb európai országként például Németország gyorsan zárkózik fel hozzánk.

Érdekes cikkre figyeltünk fel a The Journal nevű máltai lapban, amely büszkén azt állította, hogy a kis uniós szigetország vált a világ legátoltottabb országává szombatra, mivel újabb 7700 embert sikerült beoltani és a kormányfő-helyettes rangsort vezető nyilatkozatát is betették. Ez azonban nem igaz, mert a Seychelles-szigetek vezet a világranglistában 71%-kal, utána pedig...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái