Előfizetői tartalom

Beoltottak, de nincs védettségi igazolványod? Megvan a megoldás, hogy elmehess bárhová!

Portfolio
Megnyugtató hírrel szolgálhatunk mindazoknak, akik eddig még nem kapták meg a védettségi igazolványukat fizikai formában, de az oltásukat már igen. Tehát, minden jel szerint megoldódott a Magyarországon oltott, TAJ-számmal rendelkező, de plasztikkártyában még nem részesült külföldiek hercehurcája is, így immár gyakorlatilag ők is mehetnek moziba, edzőterembe és beülhetnek ebédelni kedvenc éttermükbe is.

Az elmúlt napokban sokan beszámoltak arról, hogy már ugyan az oltást megkapták, de a plasztik kártyát nem, ezért nem tudták igénybe venni a védettségi igazolványhoz kötött szolgáltatások széles körét. Ez különösen nagy fejfájást okoz a Magyarországon életvitelszerűen élő külföldieknek is. Habár arról még nincs hír, hogy plasztikkártyát állítanak-e ki részükre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés