Előfizetői tartalom

Az elektromos autók innovációja hajtja az energiaforradalmat

A 2014 és 2016 közötti pangást követően új lendületet vett 2017-ben, és ismét erősödésnek indult az úgynevezett alacsony karbon energetikai (LCE) innováció az új szabadalmak száma alapján, ami egyértelműen kedvező fejlemény, még ha a tevékenység gyorsítására is lenne szükség. Az elektromos járművek és a kapcsolódó infrastruktúra gyors fejlődése az egész tiszta energia innováció területének legmeghatározóbb területe volt az elmúlt évtizedben.

Az elmúlt év során számos, a világ legnagyobb gazdaságai közé tartozó ország és vállalat kötelezte el magát amellett, hogy az évszázad közepéig vagy azt követően hamarosan nulla közeli szintre csökkenti az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátását. Ez azonban kizárólag a már ma is létező technológiákkal nem lehetséges, a közös klímacélok eléréséhez pedig jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés