Előfizetői tartalom

Bakancslistás helyek vagy borzalmas desztinációk?

Portfolio
Számtalan pont van a világon, ahová egyszer az életben feltétlenül el kell látogatni, de vajon a bakancslistás helyek felfedezésébe megéri invesztálni? A járvány előtt a nyaralást leginkább a turistatömeg vágta tönkre, azonban nem az volt a fő oka annak, amiért a CNBC utazási újságírói csalódtak egy-egy népszerű desztinációban. A rossz élmény minden jel szerint ragadós, hiszen olvasóinknak is akad azokból szép számmal. Szép lassan kifelé jövünk a világjárványból, az emberek ha nem is rövid távon, vagy idén, de el fognak kezdeni újra külföldre utazni, világot látni. Ezért lehet ez a cikk egyfajta segítség, de vigyázat: szigorúan szubjektív szempontokat tartalmaz.

Velence, Olaszország Az európai desztinációk ékes sarokköve a vízen úszó város Velence lehetne, csatornáival, középkori hidjaival, ikonikus palazzóival és az egész világon ismert gondoláival. Crystal Serenity is már nagyon várta, hogy ellátogathasson az olasz városba, egy álma válhatott volna valóra, azonban az augusztusi hőségben a csatornák fojtogató bűze fogadta. Ehhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés